EAT 'EM UP 2 LEVEL UP

Bli en grymmare gamer med Kostministeriet! Nu kan du nämligen levla upp i ditt favvospel genom att käka frukt och grönsaker. Varje dag prick klockan 17 – ända fram till den 25 juni – släpper vi eftertraktade gear på Facebook till LoL, Valorant och CS Go. Allt du behöver göra är att äta rätt mängd (och sort) samt posta ditt bevis snabbast av alla med en dokumenterande video i kommentarerna. Må bäste kämpe vinna för nu kör vi!Tävlingen är avslutad.

Gear att dregla över

Låt oss fresta med ett litet axplock av de tunga gear som står på spel framöver. Nu är det upp till dig om du vill bli bäst.

Prism Knife

- Valorant

Karmabit Fade

- CS GO

Brand Gyrocore

- Leauge of Legends

AWP Dragon Lore

- CS GO

Naturens cheat codes

Att frukt och grönt smakar gott är sen gammalt. Men faktum är att de små rackarna även hjälper dig bli en vassare lirare online – på flera olika sätt. Så testa naturens egna cheat codes redan idag.

Kötta mer med dödligt söta druvor

Vindruvor är rika på sockerarter och piggar upp snabbt. Vilket dessutom är perfekt om du behöver extra energi för att slakta n00bs.

Go bananas utan att få kramp

Bananer innehåller mängder av mineraler som förebygger kramp. Vilket kan bidra till en längre och behagligare kill streak.

Du kom, du såg,
 du frossade

Fira segerns sötma eller en bitter förlust – när du lirat ditt favoritspel – med att grilla ananas. Servera med muscovadsocker och vaniljglass.

Chilla ner med lök

Lök hjälper dig att både förhöja smaken i maten och dämpa ner ditt ragequittande. Då den innehåller fenolföreningar som lugnar nerverna.

Samla krafterna på Hawaii

Ibland behöver kroppen återhämta sig – big time. Typ när du spelat 36 h i sträck. Då är en pizza med extra, extra ananas bästa botemedlet.

Håll dig cool med 
en uppgraderad cola

Unna dig ett lyxigare glas cola framför skärmen genom att hälla i fryst mango istället för is. Perfekt om du måste kylas ner efter ett hett battle.

Tävlingsregler

Tävlingen pågår mellan 14–25 juni 2020 på Facebook. Där vi varje dag under den aktuella perioden tävlar ut gear med start klockan 17.00. De tävlande måste vara bosatta i Sverige och samtliga måste vara över 18 år – alternativt ha målsmans godkännande. Alla vinnare utses och kontaktas via Facebook av Kostministeriet (och kan ej överklagas). De tävlande deltar genom att posta en video i kommentarsfältet (under önskat gear). Videon ska på ett tydligt sätt dokumentera att den tävlande äter det som efterfrågas i den aktuella utmaningen. För att vinna ska den tävlande dels lägga upp sin video snabbast, men också äta korrekt mängd och sort av de frukter och grönsaker som efterfrågas av Kostministeriet. Svårighetsgraden på varje utmaning varierar beroende på varje attributs värde. Antalet vinnare kan komma att skifta mellan 1–5 personer per dag. Kostministeriet förbehåller sig rätten att få använda alla deltagares tävlingsbidrag i marknadsföringssyfte. Anställda inom TP Nordic, Esportal och Ehrenstråhle får ej delta i tävlingen. Kostministeriet förbehåller sig också rätten att ta bort bidrag som upplevs som stötande. Vinsterna varierar mellan olika gear av olika värde till onlinespelen CS GO, Valorant och League of Legends. Tävlingen är inte köpbetingad och vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt i samband med vinsten och tävlingen.

Lycka till!